TAJEMSTVÍ PÁNEVNÍHO DNA POHLEDEM ZÁPADU I VÝCHODU

Milé ženy, přijměte prosím pozvání na společně strávená dvě odpoledne, ve kterých budete mít možnost „nahlédnout“ do svého pánevního dna- ozřejmit si, kde přesně se nachází, k čemu ve skutečnosti nám ženám slouží, co všechno tento náš malý poklad dokáže. Seznámím vás ve dvou tříhodinových lekcích s METODOU 3×3, kterou k životu přivedla fyzioterapeutka, psychoterapeutka  a jogínka  paní Renata Sahani Skálová (www.skolapanevnihodna.cz). Jedná se o unikátní přístup, spojující vědomosti a dovednosti východní a západní medicíny, který vám umožní podívat se na vaše tělo celostním pohledem= když vidíš jen své fyzické tělo, pak nevidíš až na dno (ani to pánevní).

Kurz je určen ženám, které mají potíže jako např. inkontinence, gynekologické obtíže, pokles pánevního dna a obtíže s tím spojené, bolesti v bedrech a pánvi, ale je také určen  ženám, které chtějí pro sebe udělat něco  jen tak pro radost  nebo dobrý pocit.

 

Lektorka: Mgr. Veronika Zajícová, fyzioterapeutka

Termíny:  leden 2024

Délka trvání: 2x 3,5 hodiny

Cena: 1800 Kč (záloha 500 Kč se platí v Rehacentru Nika nejpozději 1 týden před zahájením kurzu a je také Vaší  přihláškou na kurz, v případě, že se kurzu nezúčastníte a včas se omluvíte, bude Vám záloha vrácena, pokud se neomluvíte, záloha propadá)

ETICKÉ PODMÍNKY ÚČASTI NA KURZU (budete podepisovat přímo na kurzu nebo při objednání v našem zařízení)

Milé ženy, velmi nás těší Váš zájem o kurz pánevního dna a plně věříme, že kurz splní Vaše očekávání. V rámci bezpečného přístupu k Vašemu zdraví, Váž žádáme o prohlášení, že:

  1. nejste v péči psychiatra a neberete psychofarmaka
  2. nejste v prvním, ani třetím trimestru těhotenství (menstruace účasti na kurzu nebrání)
  3. nejste vážně nemocná – jakékolik zdravotní potíže, které souvisí s tématem kurzu máte povinnost oznámit lektorce spolu s přihláškou (vepsat do poznámky formuláře) a také těsně před zahájením kurzu na místě
  4. berete na vědomí, že kurz je pouze pro Vaši osobní potřebu, NEnahrazuje certifikovaný kurz lektorek a Vy nemáte opravnění na jeho základě metodu 3×3 (a to ani její části vyučovat), komerčně na znalostech z kurzu profitovat
  5. berete na vědomí, že kurz je PREVENCÍ v rámci regenerace a sebrozvoje, nikoliv léčbou a o jeho vhodnosti se předem poradíte se svým ošetřujícím lékařem, kurz nenahrazuje lékařskou péči
  6. jste plnolétá
  7. nejste v procesu umělého oplodnění, ani inseminace
  8. kurzu se účastníte plně na vlastní zodpovědnost (počítejte s možnou emoční rozladou po kurzu, s možnými bolestmi podbřišku,v kříži, či s namoženým pánevním dnem, průjmem atd.)